top of page

MASZARYK spodné prádlo, ktoré spája národnosti.Slovenský projekt, ktorý si zaslúži pozornosť.


Spodné prádlo, ktoré nešíri nenávisť, ale spája ľudí dohromady. Miška a Matúš dostali skvelý nápad a vytvorili projekt, ktorý si zaslúži, aby sa o ňom hovorilo.

Perfektný dizajn a skvelá myšlienka prepojenia krajín v napätých vzťahoch, ktoré momentálne vládnu svetom medzi krajinami. Plus celé to je, ako oni hovoria Made in Czechoslovakia.

Mas­za­ryk sa snaží uká­zať, že medzi nami nie sú žiadne roz­diely a kon­flikt nie je roz­hod­nu­tím bež­ného občana.

Spodné prádlo s vlajkami štátov, ako napríklad Rusko a Ukrajina je dosť delikátna a intímna téma. Maszaryk sa nebojí zabodnúť do tém, o ktorých sa ostatný boja hovoriť a snaží sa nám ukázať, že všetci sme si na svete rovní a medzi nami niesu žiadne rozdiely. Po vyzlečení nášho oblečenia sme aj tak všetci holí a rovnakí.

Prečo by si mal vybrať práve Maszaryk? Ako sa môžeš dočítať na Indiegogo je to prvotriedny výber materiálov a perfektného dizajnu, ktorý osloví aj náročného zákazníka.

Maszaryk potrebuje na začiatok trochu pomoc, aby táto značka ožila a práve preto sa rozhodli vytvoriť start up u Indiegogo, kde aj ty môžeš prispieť a zakúpiť si svoj pár práve pre seba, alebo pri najmenšom tento projekt zdielať, alebo povedať o ňom svojim priateľom. Najväčší výchyt pre mňa je asi to, keď niekto prispeje 1000 eur a dostane trenky, ktoré bude nosiť on a prezident Vladimír Putin.

Všetky potrebné informácie o tomto projekte sa môžeš dočítať na linku nižšie, kde je celý projekt vlastne predstavený.

Držím palce a vy si to určite pozrite.

Čekni tento link "

https://www.indiegogo.com/projects/maszaryk-underwear-which-connects-nations#/

Loners.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page